laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoengrillade met aspergeslaatje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 kalkoenfilets (diepvries)
500 g asperges (diepvries)
100 g veldsla
250 g kerstomaatjes
7 eetl. olijfolie
het sap van 1/2 citroen
Provençaalse Mix
peper en zout
  bereiding:
    Laat de kalkoenfilets ontdooien in de microgolfoven (4 min. op de ontdooistand).
Halveer de kerstomaatjes.

Kook de diepgevroren asperges gedurende 15 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud stromend water en dep goed droog.

Snij de asperges in 4, doe ze in een slakom en voeg de gehalveerde kerstomaatjes en de veldsla toe.

Meng 5 eetl. olijfolie met het sap van een 1/2 citroen, en kruid met enkele draaien Provençaalse mix van de molen, peper en zout.

Bak ondertussen de kalkoenfilets (ingestre-ken met 2 eetl. olijfolie) gedurende 4 min. langs elke kant op een goed hete grill. Kruid met peper en zout.

Dien de gegrilde kalkoenfilets op met het aspergeslaatje en gevulde aardappelen met fijne kruiden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats