laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappelschotel met gehakt
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:


    750g aardappelen
    4 eel creme fraich
    zout en peper
    melk

    500g gehakt
    zout en peper
    1 grote ui fijngesneden
    1 klein blikje tomatenpuree
    paar takjes koriander
    2 teentjes knoflook

    1 grote ui in ringen gesneden
    2 tomaten in schijfjes gesneden
    Geraspte kaas
  bereiding:
    Bak het gehakt met de ui en de knoflook voeg zout,peper,koriander en tomatepuree bak alles nog even mee.
Kook de aardappels en maak daar met de rest van de ingredienten puree van.
Doe in een ovenschaal een laagje gehaktmengsel leg er een paar plakjes tomaat en uienringen op en dan een laagje puree dit doe je nog een keer en dan strooi je wat geraspte kaas over de puree.
Bak het in de oven op 180 graden voor 25 minuten.


Tips:
*je kan ook aardappelplakjes gebruiken ipv puree.
*mix de puree met een mixer voor een luchtig resutaat.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats