laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 IJsterrine met cake en cranberries
  ingrediënten:
    1/2 l straciatellaijs
1/4 l roomijs , kaneel met peertjes
1/2 marmercake
1/2 cranberryscompote
slagroom
1 el garneersnoepjes
  bereiding:
    Laat het ijs in de koelkast in 15 min. zacht worden. Snijd de cake in de lengte in dunne plakken. Bekleed een cakevorm met huishoudfolie.
Verdeel de helft van het straciatella-ijs over de bodem. Verdeel de helft van de plakjes cake erover.
Roer de cranberrycompote los met l eetlepel warm water en verdeel dit over de cake. Verdeel het roomijs en vervolgens de rest van de plakjes cake erover. Eindig met de rest van het straciatella-ijs. Vouw het huishoudfolie over de terrine en druk stevig aan. Zet de ijsterrine minimaal 3 uur in de diepvriezer.
Snijd de terrine in 8 plakken en verdeel ze over 4 borden. Gameer met toefjes slagroom en garneersnoepjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats