laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gazpacho 2
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

1 ui
3 teentjes knoflook
50 gram winterwortel
1 grote rode paprika
1/5 komkommer
12 rijpe tomaten
olijfolie extra vierge
azijn
wat zout
  bereiding:
    Pel en snijd de ui in stukken. Pel vervolgens de knoflook. Schil hierna de wortel en snijd hem in stukken. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukken. Schil de komkommer en snijd ook deze in stukken. Was hierna de tomaten en snijd deze eveneens in stukken. Pureer daarna alles in een blender. Voeg olie en azijn naar smaak toe en pureer het geheel tot een mooi glad mengsel. Giet er dan zoveel water bij tot de soep de gewenste dikte heeft. Breng de soep tot slot op smaak met zout en zet hem minimaal 2 uur in de koelkast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats