laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Fettucine Romane al burro e pane
  ingrediënten:
    150 gram champignons, schoongemaakt en in flinterdunne plakjes gesneden
1 sjalotje, gepeld en heel fijn gesnipperd
50 gram roomboter
zout
versgemalen zwarte peper
1/8 liter slagroom
75 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
400 gram verse fettucine (lintmacaroni)
  bereiding:
    Bak de ui en de champignons in 20 gram boter tot alle vocht verdwenen is. Doe er een scheutje slagroom bij en laat de saus wat inkoken. Doe de rest van de boter de slagroom en de helft Parmezaanse kaas bij de champignons en roer alles door elkaar.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Zorg dat de schaal voor de pasta goed voorverwarmd is.
Roer het champignonmengsel door de hete uitgelekte pasta. Maak op smaak met versgemalen peper.
Zorg dat er nog een schaaltje Parmezaanse kaas op tafel staat waar iedereen zich van kan bedienen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats