laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Millefeuille van groenten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

2 bolletjes mozzarella
verse basilicum, koriander en rucola
2 mooie rijpe tomaten
1 courgette
4 grote champignons
4 sneden Italiaanse ham
1 bokaal pimientos del piquillo
1 potje crème van rode pepers
een zeer lekkere extra zuivere olijfolie
fleur de sel met gegrilde kruiden
witte peper uit Penja
  bereiding:
    Snij de tomaten, de courgette, de champignons en de mozzarella in zeer fijne plakjes. Grill de courgette in een grillpan. Snij de pimientos door zodat u ook daarvan fijne plakjes krijgt. Droog de sneden ham in een voorverwarmde oven van 100° tot ze lichtjes krokant zijn.

U kunt een ronde vorm gebruiken om de millefeuille op te bouwen. Plaats hem in het midden van een mooi bord.

Stel de millefeuille als volgt samen : champignons, mozzarella, pimientos, mozzarella, courgette, mozzarella, tomaat, mozzarella, champignons, mozzarella, pimientos, mozzarella, courgette, mozzarella, tomaat, mozzarella. Na elk plakje mozzarella moet u wat zout en peper erop doen. Eindig met een chiffonnade van basilicum, koriander en rucola. Werk af met een stukje gedroogde krokante ham die u recht op het torentje plaatst.

Overgiet alles met de lekkere olijfolie en versier het bord met de crème van rode pepers.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats