laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkoolsalade
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 rode paprika
1 kleine bloemkool
50 g augurken in azijn
6 ansjovisfilets
50 g ontpitte groene olijven
50 g ontpitte zwarte olijven
1 eetlepel kappers, uitgelekt
1 eetlepel azijn
6 eetlepels olijfolie
peper en zout
  bereiding:
    Laat de paprika zwart worden onder de grill, verwijder de geblakerde schil en snij het vruchtvlees in blokjes. Laat de bloemkoolroosjes 5 min. koken in gezouten water. Laat ze uitlekken en afkoelen. Hak de augurken en de ansjovisfi lets fijn en halveer de olijven. Meng deze ingrediĆ«nten in een slakom met de kappers, de azijn, de olie, peper en zout. Schep goed om en zet de salade 30 min. in de koelkast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats