laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Makkelijke appeltaart
  ingrediënten:
    5 eieren
2 pakjes vanillesuiker
10 lepels suiker
400 gr zelfrijzende bloem
6 lepels olie(ik neem zonnebloemolie)
12 lepels melk
snuifje kaneel
  bereiding:
    Klop 5 eieren met 2 pakjes vanillesuiker en 10 lepels suiker(als ge van zoet houdt neem nog 1 à 2 lepels meer) met de kloppers op de mixer enkele minuten tot een luchtige vaste massa.

Ik meet 400gr zelfrijzende bloem af in mijn maatbeker en doe dat bij het eiermengsel, je kan ook 15 lepels afmeten

+6 lepels olie(ik neem zonnebloemolie)
+12 lepels melk
snuifje kaneel

Schil 4 à 5 appels en snijd ze in brokjes
vet nu uw groot taartblik in met wat boter,strooi er chapelure over

Een beetje van ons deeg erin,de appels erover verdelen,wat bruine suiker over de appelen strooien, de rest van het deeg erover

Verwarm de oven zo'n 5' voor, dan 35 minuten taart bakken op 180 graden smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats