laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Knapperige visfilets met Remouladesaus
  ingrediënten:
   

  • 4 visfilets van à 200 g (vb. kabeljauw, victoriabaars, griet)
  • 6 eetlepels Anco Kruidenpaneermeel Dille-Venkel
  • boter -
  • citroensap
  • Voor de saus:
  • 2 eierdooiers,
  • zout,
  • peper,
  • 2 koffielepels citroensap,
  • olie,
  • 1 fijngesnipperde ansjovisfilet,
  • 1 fijngesnipperd uitje,
  • 1 koffielepel kappertjes,
  • 2 fijngesnipperde augurkjes,
  • 1 fijngehakt hardgekookt ei,
  • 1 knoflookteentje,
  • een handvol fijngesnipperde peterselie
  • kervel
  bereiding:
    Spoel de visfilets af, besprenkel ze met citroensap en wentel ze door het paneermeel. Zout en peper hoeven niet, want het kruidenpaneermeel is al op smaak gebracht. Bak visschnitzels gaar in de boter op een niet te heet vuur (paneermeel verbrandt snel!). Roer de eierdooiers glad met peper, zout en het citroensap. Druppel er olie bij tot je een romige massa hebt. Meng de uisnippers, de kappertjes, de stukjes ansjovis, de fijngesnipperde peterselie en kervel , het ei en de stukjes augurk door de saus. Roer er ook nog het uitgeperste knoflookteentje onder.

TIP :
Serveer met koude sla van Snelkookrijst 8 Min van Bosto, gemengd met gele paprikasnippers, blokjes tomaat en dunne plakjes rauwe stoofselder.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats