laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kibbeling op roergebakken mosterdkool
  ingrediënten:
    Voor 4 personen: p.p.350 kcal

500 g kibbeling (kant en klaar)
500 g spitskool of witte kool (in smalle reepjes)
2-3 eetlepels olie
1 citroen (uitgeperst)
peper (versgemalen)
zout
2 eetlepels grove mosterd
2 eetlepels peterselie fijngehakt
  bereiding:
    Leg de koolreepjes in een vergiet en giet er kokend water over.

Verhit de wok, voeg de helft van de olie toe.
Roerbak de kibbeling 2-3 minuten op een hoge

stand. Schep deze uit de wok en houd de vis warm onder aluminiumfolie.

Roerbak de kool 3 minuten in de rest van de olie. Voeg citroensap en peper en zout toe.

Schep de mosterd en 1 eetlepel peterselie erdoor, bak nog 1 minuut en verdeel de mosterdkool over 4 warme borden.

Verdeel de warme kibbeling erover en bestrooi met de rest van de peterselie.

Serveer er gekookte krieltjes en plakken (verse) ananas bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats