laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocotruffels (gewoon)
  ingrediënten:
    200 gr room
300 gr zwarte chocolade
50 gr zwarte bitter chocolade
100 gr cacao
  bereiding:
    Breek de chocolade boven een pan in kleine stukjes. Verwarm de slagroom en giet dit als het kookt over de chocolade. Leg er bijvoorbeeld een handdoek overheen en laat het in de koelkast afkoelen. Als het koud geworden is, kun je met een lepel kleine balletjes vormen en deze een minuutje of vijf in de koelkast zetten. Laat ondertussen de zwarte, bittere chocolade even smelten, haal de net gemaakte kleine balletjes erdoor en bestrooi deze onmiddellijk met cacao. Je kunt er het best van smikkelen wanneer de truffels een graad of veertien zijn, dus bewaar de truffels niet in de koelkast!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats