  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Cranberry-gembersaus | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					1 sjalotje, 
 1 teentje knoflook 
 25 gr.boter 
 4 el bakgember 
 1 dl.witte port 
 100 gr.cranberry's(vers of diepvries) | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					Snijd sjalotje en knoflook in smalle plakjes.Bak de uitjes en knoflook in de hete boter.Voeg bakgember en de port toe en laat zachtjes inkoken. 
 Voeg de granberry's toe door en door verwarmen tot de cranberry's zacht beginnen te worden.
 Lekker voor bij rosbief
 
 Tip
 Een beetje baksaus van den rosbief toevoegen en je saus is klaar. | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |