laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 aardappeltjes uit de oven
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 kilo gelijke vastkokende aardappelen, schoongeboend en in vieren
3 el. olijfolie ( traditioneel )
1/2 el. oregano
peper, zout
500 gr. trostomaten in vieren
  bereiding:
    Kook de aardappelen 5 min. in water met zout naar smaak.
Giet ze af en spoel ze kort onder koud water.
Schep de aardappelen met de olijfolie, de oregano en peper en zout naar smaak door elkaar en verdeel ze over een met een bakmatje of bakpapier bekleed bakblik of braadslede.
Rooster ze in een voorverwarmde oven ( 250 oC ) in ± 25 min. mooi bruin en gaar.
Voeg na 15 min. de tomaten toe en schep ze door de aardappelen.
Lekker met een tartaartje of een vegetarische cordon bleu en een gemengde salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats