laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hazenrugfilet met mosterdsaus
  ingrediënten:
   

  • 4 stukken hazenrugfilet à 125 gram
  • zout en peper
  • 40 gram boter of margarine
  • 1 fijngesneden sjalotje
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 2,5 dl slagroom
  • 3 eetlepels fijngesneden bieslook
  bereiding:
    Bestrooi de hazenrugfilets met zout en peper en bak ze in circa 4 minuten rondom bruin in de boter of margarine. Laat ze verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten op een warme plaats. Bak het sjalotje 3 minuten in het achtergebleven braadvet. Voeg mosterd en slagroom toe en laat de saus gedurende 6 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout, peper en bieslook. Serveer de hazenrugfilet in plakken gesneden met de saus. U completeert met aardappelpuree en gekarameliseerde sjalotjes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats