laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vonkelwijnmousseline met gegrilde nectarines
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 eierdooiers
60 g. suiker
2 dl. Vonkelwijn (wereldwinkel)
1 dl. geslagen room
2 nectarines
poedersuiker
  bereiding:
    Roer de suiker met dooiers en de wijn los in een pan. Zet hem op hoog vuur, en blijf aan een stuk door hard kloppen met een garde, tot er een vla ontstaat (DEZE MAG NIET KOKEN!). Je kunt het voor de veiligheid ook au bain Marie doen. Laat het mengsel afkoelen. Spatel er dan de geslagen room door. Grill de ontpitte nectarines, nadat je er een beetje poedersuiker over gestrooid hebt. Serveer met de mousseline en een takje mint.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats