laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Biefstuk met Parijse champignons en porto
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    4 biefstukken
    500 gr Parijse champignons
    8 soeplepels porto
    2 soeplepels water
    100 gr boter
    4 schijfjes mozzarella
    1 takje rozemarijn
    tuinkers
  bereiding:
    Bak de biefstukken heel even in de pan, zodat ze bleu blijven. Schik ze in een ovenschaal. Blus de pan met het water en de porto en laat voor de helft inkoken. Werk dan op met de boter tot een gebonden saus. Hak de rozemarijn. Hak de champignons in fijne schijfjes en stoof deze in wat boter. Als al het water uitgekookt is, doe je de schijfjes op de biefstukken met daarop de mozzarella en de gehakte rozemarijn. Zet de biefstukken 8 min. onder de grill en dien daarna op met de saus, de tuinkers en de portosaus, alsook met gebakken aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats