laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoenfilet met zomergroenten
  ingrediënten:
    Voor 2 personen: 332 cal p.p.

2 kalkoenborstfilets
Zout en witte peper
Kerriepoeder
2 eetl olie
1 pak jonge zomergroenten (diepvries 300 gr)
1 afgestreken lepel dieetmargarine
1 eetl gehakte peterselie
Takjes peterselie en dille
  bereiding:
    De kalkoenfilets met zout, witte peper en wat kerriepoeder bestrooien. De olie in een diepe pan heet maken. Het vlees aan beide kanten daarin 5 minuten aanbraden en daarna op een kleine pit aan elke kant nog 3 minuten laten sudderen. De kalkoenfilets uit de pan nemen en warm houden. De bevroren zomergroenten in de pan doen met een scheutje water en de margarine, eventueel wat zout en peper toevoegen en in de gesloten pan 15 minuten laten stoven. De gehakte peterselie erdoorheen mengen. De groente in een voorverwarmde schaal opdienen en de kalkoenfilets erop leggen. Garneren met peterselie en dille.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats