laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Jambalaya met ham en garnalen
  ingrediënten:
    Voor 4 personen: 355 cal p.p

1-2 eetl olie
2 stengels bleekselderie in kleine blokjes
2 uien fijngesnipperd
1 kleine groene paprika in blokjes
3 teentjes knoflook, uitgeperst
350 gr rijst
500 gr gepelde Noorse garnalen
100 gr rauwe ham in blokjes
2 blaadjes laurier
Zout en peper
4 scheutjes tabasco
  bereiding:
    In olie, selderij, paprika en knoflook ca 5 min bakken. Rijst erdoor roeren en 10 min. Zachtjes meebakken. 1 dl water toevoegen en aan de kook brengen. Garnalen, ham, laurier, zout, peper en tabasco erdoor roeren. Nog 4 dl water toevoegen en opnieuw aan de kook brengen. Afgedekt op laag vuur ca 20 min koken. Direct serveren
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats