laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensschnitzels met citroenjus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

1 citroen
1 eetlepel bloem
zout
zwarte peper
2 varkensschnitzels
4 eetlepels boter
2 takjes koriander
  bereiding:
    Citroen schoonboenen en helft van schil grof raspen. Citroen halveren en een helft uitpersen (andere helft wordt niet gebruikt).
In diep bord bloem met vork mengen met mespunt zout en peper.
Filetlapjes droogdeppen met keukenpapier en door gekruide bloem wentelen. Overtollig bloem van vlees afschudden.

In koekenpan 2 eetlepels boter verhitten.
Schnitzels in ca. 8 minuten goudbruin en gaar bakken.
Schnitzels uit pan nemen en warm houden. Citroenrasp en -sap en 1 eetlepel water door bakvet roeren. Aanbaksel goed losroeren.
Rest van boter in jus smelten.
Schnitzels op borden leggen, jus erover schenken.
Koriander erboven fijn knippen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats