laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kippenblokjes met broccoli in mosterdsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    ± 600 g kipfilet
    100 g gerookte spekblokjes
    500 g broccolimix (diepvries)
    2 eetl. arachideolie
    1 eetl. mosterd
    1,5 dl kippenbouillon (1 blokje opgelost in 1,5 dl heet water)
    1,5 dl droge witte wijn
    instantsausbinder
    een snuifje tijm
  bereiding:
    Snij de kip in blokjes.

Verhit de olie in de wok of in een braadpan. Doe er de blokjes kip in en laat goudbruin kleuren. Voeg de blokjes gerookt spek toe en laat even meebakken.

Kruid met een snuifje tijm. Doe er de diepgevroren broccolimix en de mosterd bij, roer om en giet er de witte wijn en de kippenbouillon bij. Dek af en laat 10 min. sudderen.
Bind met sausbinder.

Serveer met pasta of rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats