laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkenslapjes met pikante saus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 varkenslapjes of koteletten

Voor de saus:
25gr margarine of boter,
2 sjalotten fijngesneden,
5dl runderbouillon,
1 soeplepel azijn,
25gr bloem,
2 augurken,
peterselie
  bereiding:
    De varkenslapjes of koteletten bakken op de gewone manier. Peper en zout.
Voor de saus:
de fijngesneden sjalotjes lichtjes laten kleuren in de margarine. De bloem erover strooien, goed mengen en daarna azijn en bouillon toevoegen.
De augurken en peterselie fijnhakken en bij de saus doen.
Op de borden de varkenslapjes schikken en overgieten met de saus.
Dit alles opdienen met een aardappelpuree en erwtjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats