laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met pepersaus
  ingrediënten:
    800 g kruimige aardappels
2 zakjes geschrapte worteltjes (a 300 g)
2 schaaltjes kabeljauwfiiet (a 225 g)
3 eetlepels boter
1 eetlepel zwarte peperkorrels
sjalotten
4 eetlepels droge sherry
1/2 flesje kookroom (Finesse voor Koken a 250 ml)
  bereiding:
    Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Worteltjes in 8 min. beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 el boter verhitten en kabeljauw in 8 min. aan beide zijden bruinbakken. Peperkorrels kneuzen. Sjalotten pellen en snipperen. In steelpan rest van boter smelten en sjalot 1 min. fruiten. Sherry en peperkorrels toevoegen en 1 min. laten koken. Kookroom erdoor roeren en saus op smaak brengen met zout. Vis op vier borden scheppen en saus erover verdelen. Serveren met aardappels en worteltjes.

Dit recept bevat per portie: 425 Kcal., 16 gram vet, 41 gram koolhydraten en 26 gram eiwit
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats