laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visballetjes met kappertjesjus
  ingrediënten:
    • 600 g kabeljauwfilet
• 3 sjalotjes
• 5 takjes peterselie
• 3 eetlepels bloem
• zout en peper
• 100 g boter
• 2 eetlepels kappertjes
  bereiding:
    Vis in stukken snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Peterselie fijn knippen. In keukenmachine vis met sjalotjes, 'l, van peterselie en bloem pureren. Zout en peper naar smaak toevoegen. Van vis-mengsel balletjes (walnootgrootte) draaien, in koekenpan 25 g boter verhitten, visballetjes in ca. 3 minuten rondom bruin en gaar bakken. Balletjes uit pan nemen en warmhouden. Op laag vuur rest van boter in bakvet laten smelten, aanbaksels goed losroeren. Kappertjes en rest van peterselie door boterjus mengen. Jus met zout en peper op smaak brengen. Serveren met peultjes.


Dit recept bevat per portie: 360 Kcal., 23 gram vet, 8 gram koolhydraten en 29 gram eiwit
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats