laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Muesli-stol
  ingrediënten:
   

  • PANOMIX MULTICEREAL 100 g
  • Bloem 100 g
  • Gist 10 g
  • Water 92 ? 95 g
  • PROTEA 8 g
  • VECTOR of EMERGO 30 g
  • AROMALT (facultatief) 5 g

    Vulling:

  • MUESLI MELANGE: 160 g
  • Rozijnen: 60 g
  bereiding:
    Werkwijze
MUESLI MELANGE ca. 20 minuten laten weken in water (goed laten uitlekken en bewaren op kamertemperatuur).
Kneding: van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden. Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur: 25 graden C.
Afweeggewicht: 1500 g en langsteken zoals een brood.
Bolrijs: 30 minuten.
Vormgeving: uitrollen zoals een stol en uitrekken tot 80 cm. Hierop een spijspil leggen van 300 g BAKAMANDELSPIJS (afgeslapt met 1 ei per kg) of AMANDELPAN en modelleren als een stol. Bestrijken met ei en afwerken met 175 gr gehakte amandelen of hazelnoten.
Narijs: 30 minuten.
Bakken: 25 minuten op 200 gradenC. Individuele porties kan je snijden naar gewenste grootte.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats