laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Provençaalse tomatensaus
  ingrediënten:
   

  • 1 ui,
  • 1 knoflookteentje,
  • 1/2 rode paprika,
  • 1/2 kleine courgette,
  • 300 g tomaten,
  • 2 el olijfolie,
  • 1 dl tomatensap,
  • 1/2 tl Provençaalse kruiden,
  • 2 tl suiker,
  • zout en peper
  bereiding:
    Maak de groenten schoon; snipper de ui en de knoflook fijn, snijd de paprika en de courgette in stukjes van ca. 1 cm en de tomaten in iets grotere stukken. Verhit de olie en fruit de ui- en knoflooksnippers en de paprika zachtjes glazig. Voeg de stukjes courgette en tomaat, het tomatensap, de kruiden en de suiker toe en breng het geheel aan de kook. Laat de saus ca. 15 minuten zachtjes koken en breng op smaak met zout en peper.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats