laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoenschnitzel in Dijonmosterdsaus met druiven
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    4 ongepaneerde kalkoenschnitzels of 500 gram kalkoenfilet
    wat versgemalen peper en wat zout
    200 gram champignons
    50 gram boter
    1 1/2 dl witte wijn
    2 dl schenkbare crème
    1/2 eetlepel Dijonmosterd
    fraîche of kookroom
    150 gram witte druiven (zonder pit)
  bereiding:
    Snijd, indien nodig, de kalkoenfilet in platte stukken. Bestrooi deze stukken met wat peper en zout. Borstel of veeg de champignons schoon en snijd deze in plakjes.


Verhit de boter en bak hierin de kalkoenschnitzels in zo’n 12 minuten zachtjes bruin en gaar. Schep ze vervolgens uit de pan en houd ze even warm. Bak de champignons in het braadvet. Schenk dan de wijn erbij en laat deze iets inkoken. Roer de mosterd en crème fraîche erdoor. Halveer nu de druiven en schep deze door de saus. Serveer de kalkoenschnitzels met de mosterdsaus. Heerlijk met rösti en brocolli.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats