laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koolsoep op de wijze van Passendale
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

1 groene kool (savooikool),
200 g gedroogde ham,
3 sneetjes boerenbrood,
300 g Passendale Classic kaas,
5 eetlepels kippenbouillon
zout.
  bereiding:
    De kool schoonmaken en de mooiste bladeren apart houden. Deze gedurende 10 minuten laten blancheren in kokend gezouten water. Het brood roosteren. In een vuurvaste vorm achtereenvolgens sneetjes brood, koolbladeren en hamblokjes schikken. Overgieten met kippenbouillon en bedekken met de plakjes Passendale Classic kaas. Gedurende 10 minuten gratineren in een op 200°C voorverwarmde oven. Meteen serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats