laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met groene saus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:


500 gr kabeljauwfilets(kan ook met victariabaarsfilets),
1 boeketje peterselie,
1 grote wortel,
2 soeplepels olijfolie,
1 soeplepel water,
1 soeplepel citroensap,
peper en zout
  bereiding:
    Voor de saus:
de peterselie, het water en de olijfolie mengen en heel fijn mixen
Daarna voeg je het citroensap toe en kruiden met peper en zout.

De visfilets in 4 stukken snijden en direkt in papillot leggen. Je voegt de wortelschijfjes erbij. Ongeveer 15 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven 200°.
De vis serveren overgoten met de groene saus.
Lekker met zowel gekookte aardappelen als rijst of pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats