|
|
|
Kabeljauw met groene saus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 gr kabeljauwfilets(kan ook met victariabaarsfilets),
1 boeketje peterselie,
1 grote wortel,
2 soeplepels olijfolie,
1 soeplepel water,
1 soeplepel citroensap,
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Voor de saus:
de peterselie, het water en de olijfolie mengen en heel fijn mixen
Daarna voeg je het citroensap toe en kruiden met peper en zout.
De visfilets in 4 stukken snijden en direkt in papillot leggen. Je voegt de wortelschijfjes erbij. Ongeveer 15 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven 200°.
De vis serveren overgoten met de groene saus.
Lekker met zowel gekookte aardappelen als rijst of pasta. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|