laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Roodbaars met witloof en gember
  ingrediënten:
   


  • 600 g roodbaarsfilets
  • 600 g witloof
  • 16 krielaardappelen
  • 1 eetlepel gemberpasta
  • 1 eetlepel honing
  • olijfolie
  • balsamico-azijn
  • bloem
  • peper en zout
  bereiding:
    Snij het witloof in grove stukken en stoof het 3 minuten in olijfolie. Voeg de gember toe en laat terug 3 minuten stoven. Voeg enkele druppels balsamico-azijn toe en laat gaar stoven. Meng de honing eronder en breng op smaak met peper en zout.
Kook de krielaardappelen gaar, laat ze uitlekken en bak ze goudbruin.
Kruid de roodbaarsfilets, haal ze door de bloem en bak ze krokant in
olijfolie.
Schik het witloof op het bord, leg de roodbaarsfilet erop en de krielaardappelen ernaast. Versier eventueel met reepjes geblancheerde prei, wortel en paprika en een half stronkje gestoofd witloof.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats