laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Boeuf á la mode
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

2 uien
500 gram wortelen
1 teentje knoflook
1 runderschijf van ca. 1 1/2 kg
1 1/4 dl rode wijn
3 3/4 dl water
peper
zout
1 kruidnagel
250 gram spekzwoerd
1 kalfspoot
  bereiding:
    Snijd de uien en de wortelen in plakken en hak de knoflook fijn. Leg ze met de runderschijf, wijn, water, peper, zout en kruidnagel in een kom. Laat het vlees 6 uur marineren. Snijd het spekzwoerd in stukken en leg die in een vuurvaste schaal, doe alle ingrediënten behalve de wortelen erbij. Breng het geheel afgedekt aan de kook. Laat het gerecht op een laag vuur 3 uur sudderen; doe pas het laatste uur de wortelen erbij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats