laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 varkenslapjes met mozzarella
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

4 varkenslapje 5mm dik.
800gr tomaten in stukjes (blik).
125gr mozzarella.
1/2 groene en rode parika.
2 teentjes look.
4 eetleepels parmazaan.
4 eetl.olijfolie.
1 eetl kappertjes.
1 klontje suiker.
een kopje bloem.
2 eetl. baselicum.
2 eetl.oregane.
1/4 koffiel.paprikapoeder.
peper en zout.
  bereiding:
    stoof in 2 eetl. olijfolie 1 minuut de look.Voeg de tomaten toe. Kruid met paprikapoeder-baselicuum-oregana-peper en zout.voeg 1 klontje suiker bij .Roer om en laat 20 minuten zachtjes pruttelen zonder deksel voeg dan de kappertjes erbij.Intussen wentel je de varkenslapjes in bloem.Bak deze in 2 eetl.olijfolie gedurende 1 a 2 minuten goudbruin.Kruid met peper en zout.
Giet 1/3 van de tomatensaus in een brede ovenschotel en schik er de varkenslapjes op.overgiet met de rest van de saus.Snij de groene en rode paprika in ringenen snij de mozzarela in 5 schijfjes.Verdeel over de schotel en druk de paprikaringen onder in de saus. bestrooi met parmazaankaas.Laat geduurende 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180graden.
smaakt heel lekker met tagliatelle.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats