laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde erwtensoep met knakworst
  ingrediënten:
    250 gram aardappelen
250 ml bouillon van een blokje
1 ui (50gr)
1 afgestreken eetl dieetmargarine
1 kleine blik groene erwtjes
4 knakworstjes (200 gr in totaal)
1 eetl peterselie
50 gr oude geraspte Edammer kaas 20+
Zout en peper
  bereiding:
    De aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden, in de koude bouillon opzetten en in 125 minuten gaar koken. Intussen de ui schillen en snipperen. In de hete margarine in een pan goudgeel smoren (niet bruin laten worden). De erwten met hun eigen vocht en de uitgelekte worstjes bij de aardappelen doen en 5 minuten verhitten. De peterselie en de kaas er overheen strooien. De soep met zout en witte peper op smaak brengen.


450 kcal p.p.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats