laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ham pasta
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

200 gram gekookte ham (dikke plak) in blokjes
150 gr. rauwe ham (idem)
2 gesnipperde uien
50 gr. bloem
3 1/2 dl. kruidenbouillon (van blokje)
kuipje zure room
evt. wat witte wijn
dragon
dille
Parmezaanse kaas
400 gr. tagliatelle
  bereiding:
    (15 minuten):
Verhit wat boter of olijfolie, fruit de uien glazig. Roer de bloem er doorheen, voeg scheut voor scheut de kruidenbouillon toe (met eventueel wat witte wijn), roer de zure room door de saus. Schep de blokjes ham er door en laat ongeveer 10 minuten pruttelen op zacht vuur. Vergeet niet af en toe te roeren. Kook ondertussen de tagliatelle. Breng de saus op smaak met zout en peper. Roer er een paar blaadjes verse dragon door en een half pakje dille uit de vriezer. Zet de Parmezaanse kaas op tafel. Smakelijk !!!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats