laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kôte cuisine
  ingrediënten:
    Pikante varkenskoteletten

voor 4 personen:

1 ui
zout
100 gram knoflooksalami of chorizo
4 haaskarbonades
1 teentje knoflook
2 theelepels oregano
2 eetlepels tomatenpuree
100 gram rauwe ham
1 tomaat
2 theelepels paprikapoeder
peper
3 eetlepels plus olijfolie traditioneel
  bereiding:
    Verwarm de oven voor tot 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaat in stukjes en de ham in reepjes. Verhit de olie en bak de karbonades op een hoog vuur bruin en in ca. 15 minuten net gaar. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Fruit de ui met de knoflook en de ham 2 minuten in het bakvet. Voeg de tomatenpuree, het paprikapoeder, de oregano en peper en zout naar smaak toe het kook het kort. Roer de tomaatstukjes erdoor en verdeel het mengsel over de karbonades. Verdeel de salami erover en zet de schaal ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met witte rijst en sperziebonen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats