laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 hertenragout
  ingrediënten:
    Voor 4 personen

500 gram hertenvlees
50 gram boter
2 uien
250 gram champions
peper uit de molen en zout
een beetje paprikapoeder
1 laurierblad
1/2 liter Wildbouillon
4 eetlepels rode wijn
wat peterselie.
  bereiding:
    Het vlees klein snijden en in de boter rondom bruinen.
De gesnipperde uien en de in plakjes gesnedenchampions toevoegen en enkele minuten meefruiten.
De bouillon er bij en met zout en peper en paprika poeder op smaak brengen.
De massa in een gesloten pan in +/- 25 minuten op een zacht vuur laten garen.
Tussen door het vocht controleren en, of met bouillon , of met rode wijn aanpassen naar smaak en behoefte.
Als het vlees gaar is de ragout binden met maizena tot de gewenste dikvloeibaarheid.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats