|
|
|
KNOFLOOKSOEP |
|
ingrediënten: |
|
|
- 6 el olijfolie
- 4 teentjes knoflook
- 1/2 oudbakken stokbrood
- 1 tl paprikapoeder
- 7,5 dl vleesbouillon
- zout, versgemalen peper
- 1 bosje bieslook
|
|
bereiding: |
|
|
BEREIDING
Olijfolie in een pan verhitten en de gepelde knoflook er glazig in fruiten. Het
stokbrood in heel
dunne sneetjes snijden, die in de
knoflookolie goudgeel roosteren en met paprikapoederbestrooien. De vleesbouillon
erbij gieten en op
middelhoog vuur 6 tot 8 minuten
zachtjes laten koken. Met zout en peper op smaak brengen en met de fijngehakte
bieslook bestrooid
opdienen.
Voor het opdienen de knoflook verwijderen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|