laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 KNOFLOOKSOEP
  ingrediënten:
   

  • 6 el olijfolie
  • 4 teentjes knoflook
  • 1/2 oudbakken stokbrood
  • 1 tl paprikapoeder
  • 7,5 dl vleesbouillon
  • zout, versgemalen peper
  • 1 bosje bieslook
  bereiding:
    BEREIDING
Olijfolie in een pan verhitten en de gepelde knoflook er glazig in fruiten. Het
stokbrood in heel
dunne sneetjes snijden, die in de
knoflookolie goudgeel roosteren en met paprikapoederbestrooien. De vleesbouillon
erbij gieten en op
middelhoog vuur 6 tot 8 minuten
zachtjes laten koken. Met zout en peper op smaak brengen en met de fijngehakte
bieslook bestrooid
opdienen.
Voor het opdienen de knoflook verwijderen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats