laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmcarpaccio met avocado
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

2 avocado’s
2 eetlepels verse koriander fijngehakt
1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
sap van 2 limoenen
2 eetlepels mayonaise
versgemalen peper
200 g zalmcarpaccio of gerookte zalmfilet
  bereiding:
    Schil de avocado’s en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de avocado met koriander, bieslook, 2 eetlepels limoensap en zout en peper naar smaak. Roer 2 eetlepels limoensap met de mayonaise en zout en peper naar smaak tot een dressing. Spreid de plakjes zalm op vier borden uit en schep in het midden een bergje avocadosalade. Sprenkel de dressing over de zalm.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats