laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rundergoulash met sperziebonen
  ingrediënten:
    3 eetlepels olijfolie
750 g magere rundslappen, in blokjes van 4 cm
1 grote ui, grof gesnipperd
2 rode paprika’s, in blokjes
2 eetlepels milde paprikapoeder
1 klein blikje tomatenpuree
0,5 liter vleesbouillon
250 g sperziebonen, in stukken
250 g vastkokende aardappelen, in blokjes
  bereiding:
    Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de blokjes vlees rondom bruin. Bak de ui en paprika even mee en schep het paprikapoeder en de tomatenpuree erdoor. Bak nog 1-2 minuten en voeg de bouillon toe. Stoof het vlees afgedekt in 2,5 -3 uur heel zachtjes gaar, roer regelmatig. Voeg na 2 uur de sperziebonen en aardappelblokjes toe en stoof ze zachtjes mee tot ze gaar zijn.
Lekker met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats