  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Chutneysaus | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					
 
 - 1/2 eetl. kerrie
  - 1  eetl. mosterd
  - 50 gr. bloem
  - 6 dl. melk
  - 50 gr. boter
  - 1  ui
  - 50 gr. geraspte kaas
  - 3  eetl. mangochutney
  - 2.1/2  dl. creme fraiche 
  - zout, peper.
   | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					Smelt de boter en fruit hierin de ui samen met de kerriepoeder
 Voeg de mosterd toe en vervolgens de bloem
 Schenk scheutje voor scheutje en al roerend de melk erbij tot een gladde saus is ontstaan
 Breng de saus op smaak met de geraspte kaas, fijngesneden chutney, zout, peper.
 Voeg vervolgens de creme fraiche toe en laat het geheel nog even zachtjes koken | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |