laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mini- crèpes met Grand Marniersaus
  ingrediënten:
    300 g bloem
mespuntje zout
4 eieren
1 l melk
2 dl Grand Marnier
rasp van 2 sinaasappels
200 g bruine suiker
80 g boter of margarine om te bakken
100 g verse frambozen
poedersuiker
  bereiding:
    Klop een beslag van de bloem, zout en eieren en voeg beetje bij beetje, al kloppende, de melk toe. Verwarm de Grand Marnier met de sinaasappelrasp en de bruine suiker zachtjes, zodat de suiker smelt. Laat het nog ± 2 min. inkoken en laat de saus afkoelen. Zet het crèpebeslag en de saus tot gebruik afgedekt weg in de koelkast.
Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje, schep hierin 2-3 el beslag en bak er een mini-crèpe van. Schep er een lepeltje saus op. Garneer met frambozen en bestrooi met poedersuiker.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats