laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 kalkoen rollade
  ingrediënten:
   


  • Bestel bij de slager een kalkoenrollade van ongeveer 6 a 700 gr. En laat deze vullen met
    kalfszwezerik en goed kruiden.
  • Aardappelpuree
  • Broccoli
  • *Chutneysaus*
  bereiding:
    Rijg de rollade met het netje er om aan het spit, steek het vlees met de pennen goed vast en plaats
de rollade gedurende 45 tot 75 minuten aan het draaiende spit onder de grill.
Besmeer de rollade om de tien minuten met wat gesmolten boter.
Controleer na 45 minuten de kerntemperatuur als deze 60°C graden aangeeft is de rollade klaar.
Als de rollade gaar is in dikke plakken snijden en op een schaal schikken
Spuit er de aardappelpuree rond om heen, schenk een gedeelte van de saus er overheen en serveer
de rest apart.
Gratineer de broccoli met saus Mornay (bechamelsaus met kaas)
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats