laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Parmaham met vijgen en balsamicodressing
  ingrediënten:
    4 grote of 8 kleine verse vijgen (bij voorkeur paarse)
1 el goede balsamicoazijn
extra vergine olijfolie
12 dunne plakjes parmaham of prosciutto crudo
150 g verse Parmezaanse kaas, in grove stukken verkruimeld
gekneusde zwarte peperkorrels
  bereiding:
    Zet elke vijg rechtop. Kerf de vijgen vanaf de bovenkant kruislings in en vouw ze open. Bestrijk ze met balsamicoazijn en olijfolie.
Leg 3 plakken parmaham op elk bord en zet er een vijg bovenop. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bedruppel met extra vergine olijfolie en garneer met een ruime hoeveelheid gekneusde peperkorrels.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats