laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Salade van lollo rosso
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

1 rode grapefruit
1 eetlepel rode wijnazijn
4 eetlepelshazelnootolie
1/2 theelepel tijm
1/2 eetlepel fijngeknip bieslook
zout en peper
50 gram blauwe druiven
1/2 krop lollo rosso
25 gram gepelde pecannoten
  bereiding:
    Schil de grapefruit en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap op. Klop een sausje van het grapefruitsap, de azijn en de olie. Roer de kruiden, zout en peper erdoor. Halveer en ontpit de druiven. Was de lollo rosso. Scheur de slabladeren in stukjes en leg ze in een schaal. Schep de vinaigrette erdoor. Leg de grapefruitpartjes, de druiven en de pecannoten op de salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats