Miserabeltaart |
|
ingrediënten: |
|
|
- deeg:
3 eieren
150 gr suiker
2 pakjes vanillesuiker
5 a' 6 soeplepels cocosnoot
75 gr zelfrijzende bloem
75 gr maizena
voor de vulling:
1/4 l melk
4 eetlepels vanillepudding
1 eierdooier
4 eetlepels suiker
200 gr goede boter.
afwerking:
bloemsuiker |
|
bereiding: |
|
|
3 eieren splitsen -- eiwit stijfkloppen -- suiker toevoegen -- 3 eierdooiers onder mixen -- cocosnoot toevoegen - bloem + maizena gemengd ziften en luchtig onderscheppen -- dan afbakken in een keekvorm van 18 of 20 cm.laten afkoelen en voorzichtig in twee delen... dan de vulling -- 1/4 l melk koken dan toevoegen 4 slp vanilepudding 4slp suiker 1 eierdooier . pudding laten afkoelen. dan 200 gr tot room geklopte boter lepel per lepel bij de pudding doen goed ondereen mengen. tussen de twee delen gebak vulling smeren dan een kliein laagje er bovenop smeren en goed bloemsuiker er op ziften |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|