laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Carpaccio
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

200 gram gemengde sla,
500 gram zeer dun gesneden ossenhaas pijnboompitten,
mosterddressing,
kersttomaatjes
4 blaadjes basilicum
  bereiding:
    Was de sla en laat hem goed drogen, maak de mosterddressing van bijv. wat Zaanse mosterd, een beetje mayonaise en wat kruiden (eigen smaak) rooster de pijnboompitten onder de grill of in een koekenpan zonder boter.

Leg op de borden eerst de sla, doe hier wat dressing op. Drapeer hierover de ossenhaas (het oog wil ook wat) hierover de rest van de dressing en hier overheen strooi je de pijnboompitten. Garneren met een kersttomaatje en een blaadje basilicum

Serveren met een warm broodje met echte boter.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats