laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken zalm met witte-wijnsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

250 gr Schotse zalmfilet
2 eetlepels boter of margarine
8 takjes verse dille
100 ml crème fraîche
2 eetlepels droge witte wijn
1 zakje rucola slamelange (75 g)
8 kleine sneetjes geroosterd brood
  bereiding:
    Zalm bestrooien met zout en peper. Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken. Helft van dille fijnknippen. Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak. Sla over vier bordjes verdelen. Zalm op sla leggen. Saus erover scheppen. Garneren met takje dille. Serveren met het geroosterd brood
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats