laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeebrasemfilet met witloof en rozijnen
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    600 gram zeebrasemfilet
    8 stronkjes witloof
    1 eetlepel olijfolie
    2 eetlepels rozijnen
    1 tros druiven
    zout
    peper
  bereiding:
    Snij de zeebrasemfilet in vieren en bestrooi elke moot met peper en zout. Maak het witloof schoon en snij elke stronk overlangs in tweeën. Schik ze naast elkaar in een braadpan en voeg er de olijfolie en de rozijnen bij. Strooi er een snuifje zout over en laat 30 tot 40 minuten stoven. Spoel de druiven en dep ze droog. Haal ze van de tros en leg ze in de braadpan. Schik de zeebrasemfilets boven op het witloof. Doe het deksel op de pan en laat 5 tot 7 minuten bakken, afhankelijk van de dikte van de moten. Dien op in de pan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats