laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met gorgonzola-speksaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

250 gr spaghetti
100 gr spekreepjes
1 sjalotje,
2 stengels bleekselder
200 gr gorgonzola
200 ml koffieroom
1 thl thijm,
versgemalen peper
1/2 zakje verse bieslook
  bereiding:
    Spaghetti met wat zout koken volgens pak.
In hapjespan spekjes in ca 5 min zachtjes uitbakken.
In tussen sjalotje pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken, wassen en in blokjes snijden Gorgonzola in stukjes snijden. Sjalotje en bleekselderij ca 2 min met de spekjes meebakken. Koffieroom en de gorgonzola en thijm toevoegen. Al roerende zachtjes verwarmen tot kaas is gesmolten.
Op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti afgieten en over 2 borden verdelen, saus erover gieten en af maken met de bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats