laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hazensoep
  ingrediënten:
    200 gr. haas in stukken
1 l. wildbouillon
1 el. Tomatenpuree
2 uien
2 eidooiers
1 dl. Room
scheutje Madera
zout en peper
  bereiding:
    Breng de haas met de bouillon, de puree en de gehakte uien aan de kook en laat dit ca. 90 minuten trekken.
Zeef de bouillon en haal het vlees van de botjes.
Voeg het hazenvlees toe aan de soep en verwarm dit.
Roer de dooiers los met de room en enkele lepels hete soep en voeg dit al roerend toe een de pan.
Breng de soep op smaak met de madera, zout en peper.


Hazensoep met soepstengels voor een brunch op zondag.

Tip:
Garneer met fijngeknipte peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats