laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Haasstiffado
  ingrediënten:
    1 haas
600 gr. sjalotjes of uien
4 tomaten
8 laurierblaadjes
10 peperkorrels
2 teentjes knoflook
4 el. azijn of citroensap
worchestershiresaus
10 el. Olijfolie
bloem of allesbinder
zout en peper
  bereiding:
    Verhit de olie in een pan en bak hierin de haas rondom bruin.
Voeg de gehakte sjalotjes, de ontvelde tomaten in partjes, de laurier,de gekneusde peperkorrels, de kleingesneden knoflook en de azijn toe en sluit de pan.
Stoof dit gedurende ca. 2,5 uur.
Bind het stoofvocht bij met aangemengde bloem en maak dit op smaak
af met Worchestershiresauce.


Haasstiffado, komkommersla met vleestomaten en gekookte rijst.



Tip:
Voeg 2 tl. kaneel toe bij het stoven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats